Onze B & B  |  Foto's  | Prijzen  | Kalender  |  Reserveren  |  Arrangementen  |  Contact  |  Bellingwolde   

 

Relax ruimte

 

Tijdens jullie verblijf mag je gratis  gebruikmaken van de relaxruimte welke naast het gastenblijf is te vinden en bereikbaar is via het overdekte terras.

In deze relaxruimte is o.a. een luxe massagetafel en zitje aanwezig.

Het geheel word sfeervol verwarmd door een openhaard.

Een heerlijk muziekje en intieme verlichting maken er een fantastisch geheel van.

Tegen betaling kun je gebruikmaken van de infra-rood sauna welke is te reserveren per 2 uur, uiteraard ontvangen jullie een duidelijke uitleg omtrent het gebruik van de sauna.

In de ruimte zijn voldoende handdoeken aanwezig, zitten en liggen in de gehele relaxruimte altijd op een [hand]doek.

Om redenen van hygiëne mag de relax- en saunaruimte uitsluitend geheel ontbloot gebruikt worden [ wat beslist ook aangenamer is ].

In het gastenverblijf vind je een grote omslag/hammamdoek speciaal ook om te gebruiken van en naar de relaxruimte.

Massageolie en slippers zijn tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar.

 

 

Onbeperkt koffie en thee  Gratis gebruik WiFi  Niet roken in accommodatie, uitsluitend buiten in tuin en terras  Onze B&B is niet geschikt voor kinderen  Gratis gebruik van relax ruimte met o.a. massagetafel en gezellig zitje  voorzieningen mindervaliden  Mogelijkheid tot het boeken van Reiki - massagebehandeling  Mogelijkheid tot een naturistisch verblijf  Gratis parkeren op eigen terrein, fietsen hebben veilig onderdak  De leukste dagjes uit, tips en wetenswaardigheden  De leukste dagjes uit, tips en wetenswaardigheden  De leukste dagjes uit, tips en wetenswaardigheden  Graag contant of vooraf betalen

klik op de icoontjes voor extra info